Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....

Από την προηγύμενη θητεία μας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο,είχαμε αναλάβει δεσμεύσεις για τον τρόπο που θ'ασκήσουμε διοίκηση,ξεκινώντας από τον σεβασμό προς τους συναδέλφους των άλλων παρατάξεων της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.Η απαξίωση και η απομόνωση που εμείς βιώσαμε,φτάνοντας μερικές φορές και στα όρια της κατασυκοφάντησης,περνάει οριστικά στο παρελθόν.....
Με απλές,λογικές και κυρίως αυτονόητες κινήσεις στέλνουμε το μήνυμα πρώτα στους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους ότι σεβόμαστε τους ίδιους σαν φυσικά πρόσωπα και βεβαίως τον θεσμικό τους τους ρόλο που οι πολίτες τους έδωσαν..Άρα με τις κινήσεις που κάνουμε στην ουσία σεβόμαστε τις επιλογές και την κρίση των πολιτών.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ....
α)Δημιουργούμε κοινό γραφείο Περιφερειακών Συμβούλων όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση και φυσικά δράση και οι 12 Π.Σ. της Π.Ε.Καβάλας.Το εξοπλίζουμε ανάλογα και παρέχουμε τις ανάλογες διευκολύνσεις που αρμόζουν σε έναν Π.Σ.
β)Σε όλες τις συναντήσεις που θα προγραμματίζονται ή θα γίνονται εκτάκτως και θ'αφορούν ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας θα καλούνται πάντα οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων σε επίπεδο Π.Ε. Καβάλας.
γ)Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων πλέον δεν αποτελεί ...μυστικό για τους Π.Σ. της πλειοψηφίας αλλά δίδεται σε όλους ανεξαιρέτως,ώστε να είναι ενημερωνένοι πλήρως για το τι γίνεται σε όλη την επικράτεια της Π.Ε.Καβάλας και φυσικά να επιλέγουν που θα πάνε.
δ)Καλούμε επίσης τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης, πάντα στο βήμα όλων των εκδηλώσεων για να ακούγεται και η άλλη άποψη,αλλά για και να εκφράζεται πλήρως η εκπροσώπηση των πολιτών.
ε)Τους καλούμε δε να καταθέσουν προτάσεις που αφορούν στην βελτίωση της συνεργασίας αλλά και γενικότερα στην καλύτερη έκφραση της δημοκρατίας και της επροσώπησης των πολιτών..
Μας ενώνουν πολλά και χωρίζουν πολύ λιγότερα...Με τις ενέργειες αυτές στέλνουμε το συγκεκριμένο μήνυμα ώστε αυτό να γίνει πράξη πρός όφελος της τοπικής κοινωνίας..
Την σκυτάλη πλέον καλούνται να την πάρουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι....Ας αποφασίσουν...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ.ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΤΑΙ.