Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ κ.Καλλιοντζή,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Άλλη μια φορά μονολογώντας ο κ.Καλλιοντζής,ρίχνει για πολλοστή φορά,λάσπη σε μένα προσωπικά αλλά και στον συνάδελφό μου τον Κώστα Παπακοσμά,όπως και στον επικεφαλής της Υπερνομαρχίας Πολιτών Δημήτρη Παπουτσή.
Η συνεχής προσπάθεια κατασυκοφάντησής μας ότι τάχα εγώ προσωπικά και οι δυο εκλεκτοί συνάδελφοι έχουμε κάνει πρόταση για την μη χρηματοδότηση συλλόγων για πολιτιστική και αθλητική δράση,είναι πολιτικά ανήθικη,ψευδέστατη και τον καθιστά πλέον γραφικό.....

Αφού οι αποφάσεις της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής τον διαψεύδουν πανυγηρικά και αποδεικνύουν ποιός λέει αλήθεια και ποιός όχι.
Ας δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα αναλυτικά πρακτικά από την 1-1-2007 μέχρι σήμερα για να δούμε ό,τι μας διοικεί εδώ και έντεκα χρόνια,ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τίποτα μπροστά στις πολιτικές του επιδιώξεις.
Φυσικά ούτε εγώ αλλά ούτε η Παράταξή μας θα μείνει με σταυρωμένα χέρια....Ήδη δόθηκε στην δημοσιότητα απάντηση με δελτίο τύπου από το γραφείο της Υπερνομαρχίας Πολιτών και έπεται συνέχεια....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 27-5-2009

Ο Νομάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Καλλιοντζής, συνεχίζοντας την προσφιλή του τακτική να μονολογεί για μία ακόμη φορά συκοφαντεί δημόσια την μείζονα αντιπολίτευση στο νομαρχιακό συμβούλιο, τον επικεφαλή μας Δημήτρη Παπουτσή και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους, Γ. Γερομάρκο και Κ. Παπακοσμά για δήθεν αντιρρήσεις τους και αρνήσεις τους, σε θέματα χρηματοδότησης, δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού..


Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχει πάρει.

Άλλωστε σύντομα θα είναι παρελθόν για αυτόν τον τόπο.

Του συνιστούμε ψυχραιμία και να ασχοληθεί, ως έχει χρέος, με την επίλυση των προβλημάτων του Νομού, αφήνοντας την αντιπολίτευση να ασκήσει τον θεσμικό της ρόλο.

Το άγχος του για το πολιτικό του μέλλον, τον οδηγεί σε συνεχή ατοπήματα.

Του θυμίζουμε ότι ο ρόλος του δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

«Κύριε Καλλιοντζή μην ανησυχείτε, εμείς θα σας έχουμε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, και θα επιδιώκουμε την προσωπικής σας προβολή, αναδεικνύοντας την εικονική πραγματικότητα του «έργου σας».

«Σας ευχόμαστε δε κάθε επιτυχία στους στόχους σας…»


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: