Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ν' ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Από το 2007 προτείνουμε ένα διαφορετικό μοντέλο προβολής του τουριστικού προΐόντος της Καβάλας,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση,στην επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού για την προβολή,στην συμμετοχή των ανθρώπων του τουρισμού και κυρίως την χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών και ειδικά του διαδικτύου,στοχεύοντας σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σε ευδιάκριτη οικονομία στα χρήματα των πολιτών..
Η μόνιμη επωδός της διοίκησης της νομαρχίας είναι ότι όλα γίνονται καλώς εκ μέρους της,χωρίς να υπάρχει άλλος δρόμος,απορρίπτοντας,χωρίς συζήτηση την οποιαδήποτε πρότασή μας.
Ερχόμενος στην Καβάλα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ.Μαρκόπουλος,μεταξύ των άλλων για το θέμα της τουριστικής προβολής είπε:
"ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ".
"ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ".

Ελπίζω επιτέλους κάποιοι από την διοίκηση της Νομαρχίας να καταλάβουν ότι είναι σε λάθος δρόμο,ξοδεύοντας τεράστια ποσά για τα δεδομένα της Καβάλας καιέχοντας απειροελάχιστα αποτελέσματα.
Η τουριστική προβολή πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση,ξεχνώντας τα μέχρι τώρα ταξιδάκια αναψυχής και την μανία διανομής,φυλλαδίων και DVD,θεωρώντας ότι κάνουμε το καθήκον μας.
Με τα χρήματα που ξοδεύονται απ'όλους, σε τουριστικές εκθέσεις,χωρίς νόημα,μπορούμε και πρέπει,ΕΝΙΑΙΑ τουλάχιστον στην αρχή σαν Νομός και σαν Περιφέρεια στην συνέχεια,οργανωμένα,υπό την σκέπη ενός Οργανισμού, με την συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ,να έχουμε αμεσα,συγκρίσιμα και διακριτά αποτελέσματα.
Όλη η πρότασή μας έχει κατατεθεί από τις 3-3-2007 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο,υπάρχει και σε παλαιότερη ανάρτησή μου,όπως επίσης και στην ιστοσελίδα της ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ...www.dpapoutsis.gr
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ:"ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ,ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ"div>

Δεν υπάρχουν σχόλια: