Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,κ.ΝΟΜΑΡΧΗ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ,ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Όταν ένας Νομάρχης και οι έμμισθοι συνεργάτες του,χωρίς να κοκκινίζουν,φτάνουν στο σημείο ,να ψεύδονται,διαδίδοντας και γράφοντας,αντιστρόφως ανάλογα,από αυτά που αναφέρονται,σε επίσημα έγγραφα,του Ελληνικού κράτους,μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό ξεπεσμό.
Έτσι διακαιολογούνται απόλυτα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας για την ανυποληψία με την οποία μας περιβάλλουν.Έτσι ο περιβόητος υπουργός προπαγάνδας του Αδόλφου Χίτλερ,μοιάζει πολύ μικρός,μπροστά στους σημερινούς "επιστήμονες" της παραπλάνησης....
Αλήθεια,διαβάσατε την ανακοίνωση της Παράταξής μας;
Είμαι σίγουρος γι αυτό. Την διαβάσατε και μάλιστα πολύ προσεχτικά,αλλά αν είχατε πραγματικά επιχειρήματα να απαντήσετε,είμαι σίγουρος ότι θα το κάνατε...
Απλά επειδή δεν έχετε ούτε ένα,ψεύδεστε δυστυχώς ασύστολα και πολιτικολογείτε αόριστα και γενικά.
Ψεύδεστε παραποιώντας και αλλοιώνοντας,την θέση μας, που είναι μαζί σας ξεκάθαρα, με μια προϋπόθεση....ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κύριοι.
Αν δεν υπάρχει η νομιμότητα και η τήρηση των κοινοτικών οδηγιών,στην όλη διαδικασία,εσείς είστε οι εχθροί της Καβάλα και οι δικές σας προσπάθειες πραγματικά είναι θλιβερές και καταδικαστικές για του πολίτες τους Νομού μας.
Ψεύδεστε όταν λέτε ότι εμείς τάχα δεν ξέρουμε να "διαβάζουμε" τις διακηρύξεις της Περιφέρειας,λέγοντας ότι: "μιλάει για περίοδο συγκριτικής αξιολόγησης" και εμείς δεν το καταλάβαμε.
Ψεύδεστε γιατί οι έμμισθοι υπάλληλοί σας,έλεγαν δημοσίως,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
Ψεύδεστε γιατί στην αναλυτική μας ανακοίνωση και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα,λέμε ακριβώς αυτό για το οποίο ψευδώς,μας εγκαλείτε....
Έτσι ακριβώς το γράψαμε μετά το τέλος της δημοσίευσης της Πρόσκλησης ενδιαφέροντος....Δείτε το και πάλι:"ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.."
Ψεύδεστε γιατί δεν λέτε,ότι επειδή τα προγράμματα είναι ανταγωνιστικά υπάρχει η ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ που στην περίπτωση αυτή δεν έγινε ποτέ..γιατί απλά οι υποβληθείσες προτάσεις,δεν κάλυπταν όλο το ποσό της δημόσιας δαπάνης που προβλέπονταν,με συνέπεια να "ενταχθούν" όλες, καλύπτοντας ένα μέρος του ποσού.
Ψεύδεστε όταν λέτε ότι τα χρήματα "περίμεναν" τους άλλους Νομούς μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου..
Ψεύδεστε γιατί απλά ο κ.Σταμάτης είχε κλείσει,στην ουσία, την περίοδο υποβολής προτάσεων απο τις 22 Σεπτεμβρίου του 2009 με δική του απόφαση,Αριθ.πρωτ. 10822/22-9-2009...
Πού θα υπέβαλλαν προτάσεις με φακέλλους ώριμων έργων από τις 23-9 μέχρι τις 9-12-2009; Μάλλον στην δική σας Φαντασία....
Να ρωτήσουμε την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ,άν μπορούσε να δεχθεί άλλες προτάσεις;
Ψεύδεστε γιατί αν δεν είχε κλείσει,οφείλατε να υποβάλλατε και άλλες προτάσεις,αφού λέτε ότι: "και ασφαλώς έχουμε ετοιμότητα για πολλές άλλες ανάγκες του Νομού μας".
Ψεύδεστε όταν λέτε ότι πράξατε το καθήκον σας για το συμφέρον του τόπου γιατί απλά δεν απαντάτε ,αν αυτό έγινε στο πλαίσιο της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ..
Γιατί δεν απαντάτε στο ποιό απλό που σας ρωτάμε...Σε ένα έλεγχο της διαδικασίας ένταξης των έργων,μετά την δημοπράτησή τους την ανάδειξη και την εγκατάσταση των αναδόχων τους,αν απεντάσονταν τα έργα,αυτό είναι προσφορά στους πολίτες και ειδικότερα στους μαθητές της Καβάλας;
Ψεύδεστε και μας αποκαλείτε προδότες του ρόλου μας στο νομαρχιακό συμβούλιο,ενώ οι προδότες είστε εσείς που δεν έχετε το πολιτικό θάρος να πείτε αν είναι νόμιμες και συμβατές με τις κοινοτικές οδηγίες και τους κανονισμούς,οι ενέργειές σας για την διαδικασία της ένταξης..
ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
Αν ήταν όμως θα το είχατε κάνει σημαία σας.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ,ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;Απαντήστε επιτέλους στην ποιό αφελή ερώτηση που υπάρχει!!!!
Δυστυχώς για σας ,αυτές τις μεθόδους και τις συνταγές τις ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ έντονα ο Ελληνικός λαός πρόσφατα.
Αποδοκίμασε την αδιαφάνεια,την ασυδοσία,την παρανομία και τον "Μπάρμπα στην Κορώνη"...Αλλά εσείς δεν πήρατε το μήνυμα,δεν το διαβάσατε ακόμη και αν το πήρατε και θα το πληρώσετε αυτό ακριβά,όταν και σεις οι ίδιοι θα κριθείτε ,ΑΜΕΣΑ,από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: