Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ο κ.ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ,ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ...."ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Η υπομονή έχει και τα όριά της,όπως και το ψέμα,έχει κοντά ποδάρια.
Όταν το ψέμα αποδεικνύεται με τον πιο επίσημο τρόπο,θα πρέπει να ξέρει ο απερχόμενος Νομάρχης Καβάλας,ό,τι αργά ή γρήγορα,όσο και αν τον καλύπτουν τα έμμισθα δημοσιογραφικά του παπαγαλάκια,θα μάθουν οι πολίτες του Νομού Καβάλας,την πραγματική αλήθεια.....

Ό,τι όσο και αν συκοφαντεί την παράταξή μας και μένα προσωπικά,ό,τι στεκόμαστε εμπόδιο στην χρηματοδότηση,των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων,οι ομόφωνες αποφάσεις της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής τον διαψεύδουν πανηγυρικά.
Τον προκαλούμε να εμφανίσει έστω και μία πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση για χρηματοδότηση πολιτιστικού συλλόγου και μέλος της παράταξής μας, ψήφισε αρνητικά.Ακόμη και αυτό να συνέβαινε,μην ξεχνά ότι στις επιτροπές η διοίκηση έχει την απόλυτυη πλειοψηφία και περνάει όποια απόφαση θέλει.Είναι ένα κακό άλλοθι που καταρρίπτεται πολύ πολύ εύκολα.
Τα πρακτικά των αποφάσεων της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής,βλέπετε μιλούν από μόνα τους...Σε άλλες προτεραιότητες και δράσεις είμαστε αντίθετοι.Στα επιλεκτικά δωράκια,αρεστών,φίλων,ημετέρων,γεύματα,εγκαίνεια,ταξιδάκια,πολυτελείς άχρηστες εκδόσεις,άσκοπες φιλοξενίες και σε ότι προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών.
Αντί να λέτε με ψυθίρους και μισόλογα παραπλανώντας,βγάλτε τα επίσημα αναλυτικά πρακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση,όπως προβλέπει ο κανονισμός και όχι τις περιλήψεις των πρακτικών που αποκρύπουν τα πάντα και μάλιστα μετά από μήνες.
Διαφάνεια σημαίνει,τα πάντα στο φώς,να ξέρουν όλοι που πηγαίνουν τα χρήματα των πολιτών για ποιό σκοπό και ποιοί τα παίρνουν...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ όταν η Παράταξή μας από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα είναι διοίκηση στην Νομαρχία Καβάλας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... Εσείς μπορείτε να το κάνετε κ.Καλλιοντζή;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπός δεν παίζετε.

http://totomari.blogspot.com/2009/06/o.html