Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ "ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ"...(ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ;)....Ο κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Έφτασε να περάσουν 3 μόνο μέρες για ψάχνουμε ποιός κοροϊδεύει,ποιόν!!Ο υπουργός τους κ.κ.Τάτση και Καλλιοντζή και αυτοί όλους εμάς;ή μήπως σε "δημιουργική συνεργασία" το κάνουν από κοινού;...
Αποδεικνύεται τελικά, ότι,καλώς διατήρησα τις επιφυλάξεις μου για το πόσο ήταν αληθινά και δεσμευτικά, τα όσα είπαν ο Πρόεδρος της Διευρυμένης και ο Νομάρχης Καβάλας για το θέμα της δημιουργίας κέντρου λαθρομεταναστών στην Καβάλα,στην προηγούμενη ανάρτησή μου.

Ο κ.Τάτσης,προσπάθησε να μας πείσει,ότι το θέμα αποσύρεται οριστικά με πρωτοβουλία της κυβέρνησης,στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου της Διευρυμένης.
Ο κ.Καλλιοντζής προσπάθησε να μας πείσει,ότι το θέμα της εγκατάστασης του κέντρου υποδοχής στην Καβάλα,τίθεται σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και δεν υπάρχει,ειλημμένη απόφαση για την δημιουργία του.!!Όμως ο υπουργός Εσωτερικών,ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος, τους διαψεύδει πανηγυρικά.....Διαβάστε τι δηλώνει για το θέμα αυτό,στην Καθημερινή της Κυριακής....
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει οριστική απόφαση για τα καινούργια κέντρα φιλοξενίας; Πού αποφασίσθηκε να γίνουν;

– Τα καινούργια κέντρα έχουν αποφασισθεί εδώ και καιρό. Για ορισμένα απ’ αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες. Για το πόσα συνολικά θα γίνουν, αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στην πορεία. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, το δεύτερο κέντρο φιλοξενίας το οποίο γίνεται στον Εβρο, και προχωρά μάλιστα με τη συνεργασία της Νομαρχίας. Προγραμματίζεται επίσης το κέντρο το οποίο θα γίνει στη Ριτσώνα.

– Στην Αττική;

– Στην Αττική, θα γίνει είτε με την αλλαγή της κτιριακής μορφής κάποιων εγκαταστάσεων είτε με την κατασκευή καινούργιων. Και τονίζω ότι αυτό θα γίνει με τη συμπαράσταση και τη συμφωνία της Νομαρχιακής και της Τ.Α. Εξετάζεται η περίπτωση να γίνει κέντρο στην περιοχή της Καβάλας, μακριά από την περιοχή της Κεραμωτής. Επίσης συνεχίζουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του κέντρου στη περιοχή του Ρίου, στη περιοχή δηλαδή της Αχαΐας, για να μη δούμε φαινόμενα αντίστοιχα με εκείνα τα οποία παρατηρήθηκαν στην Πάτρα.

– Η ιδέα του Ασπροπύργου έχει εγκαταλειφθεί;

– Οταν λέω για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής μιλάω για την περιοχή εκείνη. Αλλά όχι για το σημείο το οποίο αρχικά είχε επισημανθεί μέσα από μια ανεύθυνη φημολογία.
.... ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ"...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ.....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: